The first sentence is correct and the second sentence is a fragment.
Well what is the paragraph lol
It is the third answer choice. the other answers are not covered or talked about in the passage. the passage mainly talks about how their relationship is not going to work out well at all. Hope this helps
Answer:
The Loisels are upset about losing the necklace because:
A. The necklace belongs to someone else and they feel obligated to
replace it.
Explanation:
This question is about the short story "The Necklace" by Guy de Maupassant. Mathilde Loisel, the main character, is a woman of elegant tastes but little money. <u>She borrows a fancy diamond necklace from a friend of hers to attend a party with her husband. On the way back home, she somehow loses the necklace. Since her husband does not earn a lot, and since they feel obligated to replace the lost necklace, they end up borrowing money.</u> It takes the Loisels ten years to pay their debt off. Ironically, that is when Madame Loisel finds out the lost necklace was actually a fake one, worth much less than the real one she and her husband bought to replace it.