Answer:
OC. Summary.
Explanation:
A summary is the shorter version of the original text/ passage. It is the act or briefly restating the main points of the passage without jeopardizing the whole text.
In the given excerpt from Mary Shelley's "Frankenstein", the passage is about the monster's plea to his creator Victor Frankenstein. The passage contains his dilemma in being abhorred by everyone and how he felt. And the note given is a summarized version of the original text where the writer has given a rewritten passage that restates the main points, using his/ her own words.
Answer:
The best answer would be D. The men are serious and they are also doomed to an early death
Explanation:
The word "grave" gives us the picture of serious, distressed men, which would be understandable under the circumstances.
Answer:
Explanation:
If I were ever in a situation where I had to do something brave to stand up for something i believe in ,against a powerful group of people I would feel scared and at the same time I would feel brave. I would feel scared because I would have to stand up for something but there might be risks. Danger from people who oppose me, or people that do not agree with me.
I would feel brave because I was standing for something that I believed was right. And should be correct.
Answer:
when the sun comes out we call it the day break
Answer:
Ponyboy is similar to Sodapop because they are both sympathetic individuals who have likable personalities. Also, Pony and Sodapop are tough kids who have experienced tragedy throughout life.