The answer would be the present beacuse she or he is a spanish dancer that means still is a dancer
The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of A) sight. B) smell. C) sound. D) taste. 12) Which phrase from the passage is an example of a SIMILE? A) rasping scream B) sounds of wailing C) as the white herons D) like frozen splashes 13) The main purpose of the passage is to A) describe the food chain in an ecosystem such as the swamp. B) promote the need for conservation in our nation's wetlands. C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region. D) create a vivid portrait of the plants, animals, and insects of the area.
Answer:
Native Americans are engaged in an ongoing struggle for rights.
Explanation:
The Indian Termination policy was an attempt to assimilate Native Americans into mainstream society. It theoretically gave Native Americans all the rights and duties of American citizens. However, some consequences of this were negative, as this policy ended sovereignty and freedom for most tribes. As a consequence of this policy, Native Americans are engaged in an ongoing struggle for rights, as they fight to regain their sovereignty.
Answer:
In the <em>Golden Cat</em>, “And the brown hay smiles back at him” is an example of the personification that is used to give human-like emotions of smiling at a bale of hay. In the <em>Cat and the Moon</em>, “Maybe the moon may learn” is also another example of the use of personification by giving human features of learning to the moon.
Explanation:
Answer:
it this a question for homework or for fun
Explanation: