Answer:
A. When Marjorie and Bernice reached home at half after midnight they said good night at the top of the stairs.
Explanation:
The setting of any story or play can be simply stated as the time or period or geographical location of the play or story. This technique presents the mood of the story and allows the readers or audience to be familiar with the background of the story.
In the given passage from "Bernice Bobs Her Hair", the only setting (place or time) we can get is the time (<em>"half after midnight"</em>) and place (<em>"top of the stairs"</em>). These two simple and even trivial details provide the setting of the story, aside from which there is no mention of any other place or time period in the passage.
Thus, the correct answer is option A.
Although eclipses are predictable they are still rare and can be different to the viewer every time. People who are religious who can take the eclipse as a huge event to them. We also know that, everything can change. we don’t know how the next eclipse might look because things could change due to time or unknown reasons. Eclipses are predictable, but can be extraordinary to see.
The answer is C the radio adaptation is more frenzied than the novel
“When it’s raining outside, I tend to spend more time in the house”