The true statement about white-tailed deer is that they no longer live in an area they were once found; option D.
<h3>What is true of the White-tailed deer of the Puget sound?</h3>
The passage describes two types of Deer found in the area called Puget Sound.
The passage indicates that the white-tailed deer together with the black-tailed deer were the once the two prevalent deer of the Puget Sound.
However, only the black-tailed deer are more common now as the white-tailed deer has been restricted to the low marshy areas and Islands of the Columbia river.
Although the reason for this decline was not given, but it can be inferred that environmental changes led to the decline of the white-tailed deer in the area of Puget sound.
When species of organisms are not able to fully adapt to changes in their environment, the population of that species of organism will reduce until they eventually are no more found in that environment.
In conclusion, white-tailed deer are no longer common in the Puget Sound.
Learn more about passages at: brainly.com/question/24729251
#SPJ1
Answer:
your question needs more description or an image. I'll help if you comment the rest of the question.
Explanation:
The sentences from the biography that best support asher's analysis are:
- "He stops at a barbershop. His hair is curly and far too long. It is an easy tip-off. People here tend to have straighter hair. "
- "'¡órale, jefe!' he says, using a phrase Oaxacans favor. 'hey, chief!' he mutes his flat central American accent and speaks softly and singsongy, like an Oaxacan."
The sentences that best support the motion that Enrique responded well to his challenges with the local people in Oaxaca are him stopping at a barbershop to straighten his hair and adjusting his accent to one that will be easily understood by the people.
Learn more about topic sentences here:
brainly.com/question/5526170
Tracing a model following numbered arrows on lined paper will best provide practice for automating letter recognition in kindergartners.
<h3>Who is a Kindergartners?</h3>
These are referred to as the group of children between the ages of 4 and 6 years old who attend kindergarten as a way of preparing them for nursery school. These individuals usually have a high sense of inquisitiveness and are fast learners especially when images are used to teach them about various topics in schools or at home.
Practices for letter recognition should be done with the use of tracing the models as it serves as a very important pre-writing activity and serves as the foundation of learning which helps to ensure that adequate knowledge of certain things are achieved.
Read more about Kindergartners here brainly.com/question/9797259
#SPJ1