Explanation:
jjjjjjjjjjjnnjjnjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhhjjjjjjhhhjhhjjjjjj
Answer:
to help readers understand how remarkable the success of the voyage was
Explanation:
In "The Voyage of the James Caird," the author includes the sentence about an unrelated casualty at sea to help the readers understand how remarkable the success of the voyage was.
The author brought in this detail to make the readers know that the voyage could have ended in total disaster and that the success of the voyage was remarkable.
Answer:
compound-complex
Explanation:
A compound-compex sentence is one that comprises more than one independent clause and one or more dependent clauses. As you may already know, the dependent clauses are those that cannot send a message on their own, as they need a complement to make sense. The independent clauses, however, are the clauses that manage to send messages on their own.
In the question aciam we have an example of compound-compex sentence. That's because "Belle is a competitive horseback rider" is an independent clause, "she will be competing in the next World Equestrian Games" is more of an independent clause, while "which are held every four years" is a dependent clause.
Answer:
B. Research shows that some junk food ads target kids.
Explanation:
Option B is the sentence that contains evidence for the main idea of the passage.
From the passage, we are given evidences of the research that actually shows that some junk food ads target kids. The Public Library of Science showed that ads aimed at kids actually focused on toys that come with junk food than on the food itself. The use of TV shows and movies connected to children is another way that fast--food restaurant are targeting kids with their ads.
Answer:
whhhhhhaaaaatttttttt??????