1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
sesenic [268]
2 years ago
14

Select all the qualities of a summary of a fictional text.

English
1 answer:
Aliun [14]2 years ago
8 0

It is to be noted that all the qualities of a summary of a fictional text are:

  • Theme with details from the text (Option B)
  • Brief description of the characters and plot (Option C)
  • A list of examples of figurative language used (Option D).

<h3>What is a summary?</h3>

A Summary is a concise description of the content of a text highlighting the key details from same.

Hence it is correct to state that the qualities of a summary of a fictional text are:

  • Theme with details from the text
  • Brief description of the characters and plot
  • A list of examples of figurative language used.

Learn more about summaries at:

brainly.com/question/25605883

#SPJ1

You might be interested in
What evidence leads you to believe that the tone of the passage is academic?
anzhelika [568]
Typically when the narrator uses information that you could probably find somewhere trustworthy, like a textbook and goes on to give specific information that you would need to know for a unit or group of tests. For example, if the passage says "Christopher Columbus didn't actually mean to find the Americas, I guess you could say it was a happy mistake." That would be academic. 
4 0
3 years ago
Please help me with number 2. (Any links will be reported)
DedPeter [7]

Answer:

I think the answer was A

Explanation:

I am not entirle sure though so sorry in advance if it's wrong.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
From what point of view is the story sweet potato pie being told?
gayaneshka [121]

Answer:

First Person Narrative

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
If a reporter receives an anonymous tip claiming that the sheriff is taking payouts from a local gang, what must the reporter as
Law Incorporation [45]

<u>The correct answer is A. What proof the tipster is able to provide.</u>

The reason why it's anonymous is probably because <em>the person providing the information doesn't feel comfortable providing their identity</em>. That's why we have so many tip lines that assure us we won't be asked for our names, information about where we live or even how we know what we know. All they care about is the information we provide and the accuracy of it.

Hence the correct answer can't be C or D. Just imagine what would happen to the tipster if they are quoted or exposed. They want the crime to stop but they don't want to be harmed for being the people talking about it.

In order to stop the crime or expose it, it is<u><em> necessary</em></u> for the reporter to have <em>concrete evidence</em> of it. Without proof, the reporter won't be able to check if the tip is true. His reputation is also undermined if what he publishes turns out to be fake, so proof is very important.

Answer B it's also incorrect because the <em>intention </em>of the tipster should be <em>irrelevant</em>. Also by stating why they want to talk, they'd be revealing who they are to the criminals (or at least give them an idea) and they wouldn't remain anonymous anymore.


4 0
3 years ago
Adversity has the effect of eliciting talents which in prosperous circumstances would have lain dormant. —Horace
Virty [35]

Answer: The quote "Adversity has the effect of eliciting talents which in prosperous circumstances would have lain dormant ", by the poet Horace, is true to my life and I think is true for all life. The meaning behind it is that many times a person can face adversity and develop traits and talents that they would have never developed without those adversities. Although many people may think that adversity holds people back, I think that it enhances learning, exposes weakness, and helps us better understand ourselves. Without adversity it would be very difficult for people to advance and adapt in life.

With adversity comes learning. If life was always the same and your day to day process was a routine, then you would not learn very much. A person who lives like that would become very good at the things they do over and over again but then as soon that life style changes, they would have no idea what to do. That is why it is important to have adversity in life because it helps to learn when new situations occur. It also helps develop pristine skills and talents used in problem solving that would never exist without adversity.

Another advantage to having adversity in life is the exposure of weakness and the fortification of mental strength. When adversity comes up and we are easily able to solve the problem, we know that if that ever comes up again that we will have no problem bouncing back from that setback. If a larger and more severe situation occurs in out life and we are not able to handle it as well as other ones, we know that it is a weakness. Finding a weakness is beneficial for two reasons. The first is that it gives us something to practice for so that we are better at assessing such situations. The second is that it gives us something to watch out for and possibly makes us more careful to avoid that situation occurring again

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • 1 Based on the food web above, a dolphin is ________________. A. a producer B. a predator only C. prey only D. both a predator a
    15·1 answer
  • Please help need to click on the ones that are considered plagiarism
    11·1 answer
  • What is the best example of context when giving a speech?
    5·1 answer
  • Which sentence is punctuated correctly
    5·1 answer
  • How does author Allison Friedman draw readers into her article
    15·1 answer
  • Lady macbeth character
    9·1 answer
  • Brainliest to whoever can answer this!
    6·1 answer
  • My heart, your heart
    14·2 answers
  • Question 3 of 5
    5·1 answer
  • Usage
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!