Do you mean The American Revolution? If thats the case, the arguments in favor it Britain is that they have the the strongest navy, so without the help of the French (including Lafayfette) they couldn’t stand a chance, and the king(King George III) tried to pay the debt, and prevented the colonists (Americans) from going to the other side, so they don’t have to get into a fight with the natives. As for against, King George took too much control, and even made a declaratory law that he could control what happens in the colonies, and that the colonists would have very little power. He was also taxing them, but they were poor, so they rebelled against him. Sorry if I wrote a book. Also, I hope it helps you!
We can infer that the statement that best explains how the structure of the passage helps the author to develop his or her argument is: D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
<h3>What is structure of passage?</h3>
Structure of passage actually refers to the way a passage is organised and arranged. It helps readers to understand what the author is trying to communicate.
The options that complete the question are:
A) The passage contains sections, which enables the author to give an elaborate description of his or her ideas.
B) The passage is separated into sections with headings, which enables the author to compare and contrast his or her ideas precisely.
C) The passage contains headings, which enables the author to give additional information to the readers.
D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
We can actually see that option D is the correct answer that actually explains how the passage is structured to develop the argument.
Learn more about structure on brainly.com/question/17320867
#SPJ1
Boys:
Andrew
Carlos
Branden
Noah
William
Girls:
April
Victoria
Ashley
Vanessa
Regina
Jordan and Alex are both good and unisex names
Answer:
it's #2 because its basically telling us he published a book and how he got in trouble for publishing
Answer: The spread of the internet has had a world changing affect, not least on the world education. The use of the internet in academic contexts is on rise, and its role in learning is hotly debated. For many teachers that did not grow up with this technology, its effects seem alarming and potentially harmful. This concern, while understandable, is misguided. The internet has had a major impact on the world of education, occasionally pitfalls aside, its value is evident in numerous applications. The future of teaching lies in the possibilities the internet opens up for communication, research, and interactivity.
Feel free to write this is your own words. Have a blessed day.