Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
The answer to this question is B
I think it’s D. Ocean trenches
Answer:
My favorite hobby is designing. My favorite hobby is designing because it brings me peace in my free time and on days when I'm really stressed and in need of a distraction. Another reason designing is my favorite hobby is because I love creating and improving things. I can design many things, weather it is through knitting or through a computer engineering program. My favorite use for my designing skills is to surprise my friends and other loved ones with gifts I made and designed for them. All in all, my favorite hobby is designing for all the reasons I stated above.
Explanation:
I hope this paragraph is useful and long enough. Have a nice day :3
Answer:
The Golden Rule is the principle of treating others as you want to be treated. It is a maxim that is found in most religions and cultures. It can be considered an ethic of reciprocity in some religions, although different religions treat it differently.
Explanation:
go look at my second question