1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
amid [387]
2 years ago
13

Read the excerpt from Rudolfo Anaya’s essay “Take the Tortillas Out of Your Poetry.”

English
1 answer:
Andrews [41]2 years ago
4 0

The phrase from the excerpt best helps the reader  identify the author’s purpose is "As I learn more about my fellow humans, I become more aware of myself."

<h3>What is “Take the Tortillas Out of Your Poetry”?</h3>

Rudolfo Anaya is the author of the essay. The Chicago literary movement is the subject of the article. It covers issues like censorship and the publishing sector.

Thus, the correct option is A. “I know more about myself as I learn more about my fellow human beings”.

Learn more about “Take the Tortillas Out of Your Poetry”

brainly.com/question/15609729

#SPJ1

You might be interested in
Adding a Greenhouse to a Garden A simple framework of hoops and a lightweight cover can extend your growing season. . . . Use ga
galben [10]

Answer:

It illustrates the placement of materials to make the sequence of tasks clear.

Explanation:

5 0
3 years ago
GIVING BRAINLIEST! What would be the best use of a pie graph?
Ber [7]

Answer:

id say B

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
How does the rhetoric of this passage best support the tone? I could not escape the glow of the cat's eyes. The glow that pierce
Mekhanik [1.2K]

I would say C. Is most likely the answer to this question.

Hope I helped!

7 0
4 years ago
Read 2 more answers
Central idea of the disturbing history of human experimentation
vlada-n [284]

Answer:

The central idea of the article is to show that the experiments with human beings have already been done in very scary ways and without any type of regulation.

Explanation:

As we know, the experiences involving human beings, currently, are extremely regulated, so that the participants of the experience do not suffer any physical, chemical or biological problem. However, this has not always been a concern for scientists. As we can see in "Disturbing history of human experimentation", the experiences in human beings carried out in the past, presented very frightening and disturbing situations, many of them having children as participants. These experiments had no regulation whatsoever, allowing the scientist to manipulate the participant's body in any way he wanted, without worrying about his or her well-being.

3 0
3 years ago
Since celebrities are constantly in the public eye, there is a debate over what their responsibilities as role models should be.
ELEN [110]

Answer:

A

Explanation:

6 0
3 years ago
Other questions:
  • "The virtue lies
    9·2 answers
  • Which statement best compares the motive for each
    12·2 answers
  • Hannah is playing with her 7-month-old niece, Ellie. She rolls a toy truck toward her and Ellie tries to roll it back. One time
    14·1 answer
  • Which piece of evidence supports the authors third claim about advertising in schools? pls helpp
    6·1 answer
  • THE FIRST ANSWER WILL GET BRAINLIEST!! &lt;33
    9·2 answers
  • If the setting of a story is in a family's living room, which character most closely connects with this setting?
    13·2 answers
  • In the story the rocking horse winner what is paul's mother's motive to acquire money
    10·1 answer
  • What does the word “gay” mean in the context of the passage?
    15·2 answers
  • Status
    5·1 answer
  • I need help!!
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!