Winning the lottery can tend to ruin many people’s life’s. So I would advice my teacher to be careful with the money and who she tells. Other than that I believe she should spoil herself as she deserves it. Or maybe make a fund for her child’s college. As long as my teacher is humble and careful she should spend her money however she wishes!
Answer:
C
Explanation:
I am not one hundred percent sure but I hope it can help
Justice, honesty, courage, empathy
Answer:
Explanation:
The car will be bought by them.
The rent is payed by me.
The letter will be sent by her.
Our family was visited by us.
The doctor will be visited by the patients.
The most likely reason why Gabriel choose to write his essay with this point of view is because, a narrative essay tells a story about the writer's life, therefore it is most effective to tell the story from the writer's point of view. The correct option is B. In the passage given above, Gabriel wrote the passage based on his own perspective.