Answer:
D. But see below. It could also be B.
Explanation:
The question is much more complicated than you might first think. The first knotty problem has to do with the term in abatement. This term actually means the right to sue in any court in the United States. Taney is arguing that African Americans do not have that right.
Then comes the argument "Why not?" The reason he cannot sue is because he is not a citizen and that's where the rest of the argument comes in. I think strange as it may seem, Taney uses the fact that they are not citizens to deny them the rights of citizenship.
He states plainly enough that those writing the constitution never intended African Americans to be citizens. They were conquered by a more powerful race. The fact of the matter, what happened in Pennsylvania when the constitution was written was much, much more complicated. The North wanted them to be included in the Constitution, the South would never permit it. The writing of the constitution is much more complicated than the simple assertion of what the Founding Fathers intended.
This case is considered by many to be one of the darkest stains on the Supreme Court baring no other case. Come to think of it, I suppose B and D are both correct. I think you are intended to choose D, but my own opinion is that it is B.
Answer:
Explanation:
The author is trying to say, the person being described has two defining characters. At a point in time, he can be very lively and animated. Some other times, he is withdrawn, cool and lonely.
The figure of speech to describe this is an OXYMORON.
I looked this question up and was able to find two answer options for it:
A. Douglass and Jacobs both wrote important autobiographies about their experience as slaves.
B. Douglass and Jacobs both escaped from slavery in the 1800's.
Answer:
The main idea of the passage is:
A. Douglass and Jacobs both wrote important autobiographies about their experience as slaves.
Explanation:
From the passage, we can safely infer that both Douglass and Jacobs escaped slavery in the 1800's taking into consideration the year they were born. However, that is not the focus of the paragraph. Notice how the author compares Douglass' and Jacobs' lives, focusing especially on the fact that they both wrote autobiographies and became supporters of the antislavery movement. This is the main idea of the passage: that Douglass and Jacobs become authors and that they described their own experience as slaves in their books.
<span>Shakespeare makes allusions to the great rulers Alexander and Caesar to emphasize that everyone eventually dies.
Even those great and famous leaders such as Caesar and Alexander died in the end - there is no escaping death, no matter how important you are. Even though it seemed that these two people were so loved and strong they could evade death, this was not the case - which is true for every human being.
</span>