Answer:
<u>A Portuguese language text.</u>
Explanation:
<u>Here's the translation below</u>;
"<em>Review the excerpt below. The ITIL library is composed of recommendations for strategic services that are treated according to a series of processes, which has 5 steps and 27 processes distributed between the steps. ITIL is based on a need to provide quality services, so that the professional who implements it in an organization must always focus on fulfilling a sequence of processes."</em>
You are now expected to make inferences from the excerpt above, such as stressing the importance of the steps e.t.c
According to data from the NRSA, the forest sector directly accounted for $25.2 billion (or 1.3%) of Canada's nominal GDP in 2018.
Answer:
Explanation:write a letter addressing the principal and the new students union leader regarding meeting between them to discuss the instructions,progress and preparations that are going to be held on the sports day
Answer:
The correct answer is D
Explanation:
The answer is D because the first paragraph of the passage contains a "however" in the middle. This clearly depicts that the author is making an effort to show a different view other than the normal thinking. Furthermore, in the second paragraph of the passage, the author is simply trying to explain the reasons why seals are different and the need for them to forage.