1. A
2. D
3. D
I hope this helped ^_^
Hi,
Most complications unfold during the Rising Action of the story.
~Elisabeth
It is bright and beautiful
Explanation:
- The poet describes the place where the sidewalks end. The poet uses imagery to create a fantasy of the place. He says it is a beautiful place with soft-white grass and crimson beams of bright sun.
- In the second stanza, he talks about the polluted cities and streets. He pleads to leave the smoke filed dark streets and pits of wildflowers and follow the white chalk arrows made by innocent children.
- He encourages people to follow the mark and go to a beautiful place, which is heaven.
C. Passage 1 appeals to ethics by talking about the speaker’s friendship with Gordon , while passage 2 appeals to logic by citing facts about Gordon accomplishments.
Peter implies that these lines that the Stockman’s spend too much on food.
Option b
<u>Explanation:</u>
Peter was invited for the dinner but he denied the invite stating that Hot Meat will not suit his Digestion at night and he would stick to his normal routine. He implies that Hot Meat should not be served at night as it is too expensive and would not get digested easily.
However Katherine asks him not to think they are spending lavishly on dinner, Peter politely objects it and tells her he would never think like that and that too about her.