D. The convertible can not have feelings of it's own, Thus the answer is personification. .
Answer:
Updike has carefully brought the meaning to the poem and to the character by naming him Flick, which means a quick and sudden movement.
Explanation:
'Ex-Basketball Player' is a poem written by John Updike. The poem is about a character named 'Flick Webb' who used to be basketball star in his high school but now serves as a gas station attendant.
<u>The poem brings the meaning that one should not remain the past glory of life and must move on</u>. Flick used to be a basketball star in his high school but after that moment of life gets over he is just 'Flick' who, now, should think of life ahead of him. But he remains stick to his past glory.
"Flick' means a <u>quick and sudden movement</u>. By naming the character 'Flick', Updike brings out the message that life goes on in a flick moment of time and thus one should remain prepared for it. But, in the poem, 'Flick' was not prepared for life ahead and remained a slave of past glory as an 'Ex-Basketball Player.' Because 'Flick' perceived that his glory will remain forever, he never learned other skills to help him for his future, that's why now he serves as a gas station attendant.
Answer:
D. Ask listeners to change their personal values
Explanation:
Sorry if this is incorrect, but I believe it fits well with the conclusion.
The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".