Answer:
The correct answer is D.
Working against the natural tendencies of the environment leads to long-term consequences.
Explanation:
In the first paragraph, the theme of green literature is evidenced when the writer references the damage to New York City's topography due to the need to build deep underground subways that double as bomb shelters.
In the second passage, the imagery used by the writer gives a clearer picture of the damage that was done to the environment.
In the first passage, the potential hazard arises because sewer lines have to be pumped uphill with subways below them.
If there is an earthquake, for instance, the entire structure comes crashing down.
In the second passage, the damage was already done, leaving Norwegians with the problem of how to create soils upon which plant fauna could thrive. Had they, managed the tree population by planting more than they were cutting, they probably would have avoided the "<em>green problem".</em>
Cheers
It is chilling, the speculation and wonder about what was really happening is finally realized. Mrs. Schachter had disturbed the train care with what appeared to be ravings from a lunatic about a hellish scenario to come. And finally here it was, the unknown reality, becoming a known and nightmarish hell.
Hmmmmmm im not saying this is right but I honestly think its the Last one because none of them make sense in the sentence so yeah i think its the last one but im not sure
Answer: B. Connection to nature can influence cultures.
Explanation: A theme is something that gives a lesson, and doesn’t talk about someone or something in specifics. It’s more of a general idea!