1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
topjm [15]
2 years ago
10

Select the correct texts in the passage.

English
1 answer:
Eva8 [605]2 years ago
4 0

The detail that is emphasized in the text but not the Image is this:

  • The capacity of short-term memory can be increased through chunking, In which Information Is organized grouped into meaningful units or divisions.

<h3>What information is emphasized in the text and not the passage?</h3>

In the text, we are told that short-term memory can be increased through chunking. The text goes on to explain what chunking is. This information is not represented in the image. In the image, we can not see how the capacity of the short-term memory can be increased.

We only see some arrows pointing to and from the box but nothing indicates an increase in capacity. So we can safely conclude that the detail that is emphasized in the text but not the image is: the option selected above.

Learn more about information representation here:

brainly.com/question/24204967

#SPJ1

You might be interested in
ASAP HELP NEEDED
ExtremeBDS [4]

Answer:

Connell tells his story in an understated fashion, most often allowing the events to speak for themselves. He does, however, at times interject his own opinions, and he makes it clear that his is a modernist perspective: The battle is finally more absurd than heroic, more pitiful than romantic.

Explanation: oof- someone said this already

8 0
3 years ago
20 POINTS!!!
Inessa05 [86]
Walking by a lane of truth
Running past a road of lies
To see the details of my youth
In which I hear my cries

Looking back I know I tried my best
But more potential could have seeped
Regardless I know have been blessed
As I see myself taking that last leap

Growing as the girl that I was
I see the Spring in my presence
To which there is no pause
Of the blossom in my essence
6 0
3 years ago
What is the message of the poem laura translated by morris bishop
kykrilka [37]

The message of the poem Laura, written by Petrarch and translated by Morris Bishop is that of a love that can't be because of of the two implied in it is not free. Laura was the woman Petrarch fell in love with when he abandoned the idea of becoming a priest. Although he was very interested in her, she rejected him because she was already married.

Through Laura's lines a person that is considered an angel, and therefore will live forever, is unveiled before our eyes. She is described as the ideal woman, but she is also unreachable to the author. Laura is the love everyone deserves to find, but who only a few do.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the passage from the opinion of the court in Brown v. Board of Education, written by Justice Warren.
iragen [17]

Answer:

A

Explanation:

I took the test

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
________ refers to a social bond based on marriage or adoption.
Margaret [11]
Kinship  refers to a social bond based on marriage or adoption
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Help me with this question.
    13·1 answer
  • What is the opposite of the prefix pro
    8·1 answer
  • Which of the following statements is a fallacy of logos
    8·2 answers
  • Does this claim sound good? I'm in a advanced language arts 8th grade by the way and want to know if this meets the standards
    7·2 answers
  • When I refer to integrity, I have something very specific in mind. Integrity, as I will use the term, requires three steps: disc
    15·2 answers
  • Which statement is completely true?
    12·2 answers
  • In Act II, Scene 2 of The Diary of Anne Frank, Anne prepares for a “date” with Peter. As Margot helps her to get ready, their di
    12·2 answers
  • What y'all think the answer may be​
    10·1 answer
  • Help pls
    15·1 answer
  • on the basis of their understanding of above passage answer and it and oceans from the 11 given below this feeling is mainly due
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!