Answer: 40 years of age
Explanation:
In the absence of age as a bona fide occupational qualification (BFOQ), the Age Discrimination in Employment Act of 1967 prohibits discrimination against an individual who is 40 years of age or older
This discrimination is base on age because it is unlawful to discriminate against a person because of his/her age with respect to any term, condition, or privilege of employment, including hiring, firing, promotion, layoff, compensation, benefits, job assignments, and training. The ADEA permits employers to favour older workers based on age even when doing so affect in return the younger worker.
This Act does not support the discrimination of age when it comes to job applications
Answer:
What is the mood of this passage? How does it make you feel?:
At first it makes you feel relaxed and comfy, And then the man get's cold and it explains what e put on so he was warm. Then he walks to the fire and you feel warm reading it again.
Foreshadowing occurs when the author suggests plot developments that might come later on in the story. Does this passage contain foreshadowing?
No i do not think this contains foreshadowing.
if it did it would most likely be like this:
"As the man sat near the fire.. he thought..-* and it ended there and it leaves you wanting more.
brainleist??
Answer:
In one of her interviews, she said she was glad to help the families hide because she was extremely concerned after seeing what was happening to the Jews in Amsterdam. Every day, she saw trucks loaded with Jews heading to the railway station, route to Nazi concentration camps. She felt extremely bad seeing all these people suffer and wanted to offer some help.
It seem like there are information missing on the question posted. Let me answer this question with all I know. So here is what I believe the answer is, Judge are the jury among courts of the branches of government.
Hope my answer would be a great help for you. If you have more questions feel free to ask here at Brainly.