1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
seraphim [82]
2 years ago
8

In the refusal Which of these inferences is best supported by the passage below (paragraph 5)?

English
1 answer:
lina2011 [118]2 years ago
6 0

The inference that is best supported by the passage is D. The narrator prefers to mind his own business and not pay attention to the ceremony or the refusal.

<h3>How to illustrate the information?</h3>

In the passage, the narrator describes an instance where the citizens are refused their wishes. They come back neither strengthened nor demoralized.

In the concluding part of the text, the narrator says that he feels the condition of things as much as everyone else, but he has no desire to find out the connection between these things.

This shows that the narrator decided not to be too invested in finding out the reason why these things were so. He showed an indifferent emotion.

Learn more about inference on:

brainly.com/question/25280941

#SPJ1

Which of these inferences is best supported by the passage below (paragraph 7)?

In all important matters, however, the citizens can always count on a refusal. And now the strange fact is that without this refusal one simply cannot get along, yet at the same time these official occasions designed to receive the refusal are by no means a formality. Time after time one goes there full of expectation and in all seriousness and then one returns, if not exactly strengthened or happy, nevertheless not disappointed or tired. About these things I do not have to ask the opinion of anyone else, I feel them in myself, as everyone does; nor do I have any great desire to find out how these things are connected.

Answer choices for the above question

A. The townspeople don’t mind the refusal because there’s nothing they really want.

B. The people of the town have come to expect—and even rely on—the refusal.

C. The townspeople blindly follow the orders of the government without questioning.

D. The narrator prefers to mind his own business

You might be interested in
I need Help! Will Give Brainliest ASAP!!!!!!
kramer

Well I won't write the essay for you but here's what i'll do,

Frankenstein is a novel filled with prejudice. He hopes for friendship with the blind father because he knows that if the blind man could see he would be horrified and be scared of Frankenstein, which would lead to Frankenstein having no friends and being lonely. People judge Frankenstein on his looks, which then label him as a monster. It's the reason why he lashes out at times and is forever angry at everyone because they treat him like the monster he looks like, but not necessarily he acts like a monster. Frankenstein just wants to be treated normal, he wants to have friends and be happy with the way he looks. This theme is relevant to society today because people are often changing the way they look, or wishing they looked another way because people will judge them based on how they look. People self harm, lash out, similiar to what Frankenstein does, and they are treated differently because of how they look.

Something along the lines of that. You can expand the topics as how you see fit. Hope that helps you, comment if you need help with this more. :)

8 0
3 years ago
Which excerpt from a technical document best corresponds with this image?
Dominik [7]

Answer:

What image?

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
HELP WHICH IS RIGHT
azamat

Answer:

d

Explanation:

3 0
3 years ago
Why does Mrs. Hale liken Minnie Foster to a bird?Immersive Reader (20 Points) She didn't walk but hopped like a bird.Ion 1 She w
dalvyx [7]

Answer:

Mrs. Hale describes her as a "sweet and pretty, but kind of timid and-fluttery."

Explanation:

Minnie Foster was likened by Mrs. Hale to a bird because she was a sweet and pretty woman. She also had a reserved nature as can be seen in timid and fluttery nature. The later attributes must have been worsened by her husband.

Mr. John Wright who was described as a hard man must have worsened her condition because it would not have been easy living with him. Having no children must have also made her loneliness worse.

6 0
3 years ago
The sun and moon seem to move across the sky each day because of earths________ on its axis
AURORKA [14]

Answer:

The correct answer is rotation

Explanation:

Have a nice day

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How does Langton Hughes treat racism in America In his poetry?
    8·1 answer
  • Who found the key to the trolls’ cave in the hobbit?
    7·2 answers
  • Identify the best topic for explanatory writing.
    15·2 answers
  • Which word has incorrect capitalization? We met many english-speaking Russians on our trip.
    8·2 answers
  • What most likely was the author’s purpose i using parallesim in the excerpt?
    6·1 answer
  • PLEASE HURRY IT'S URGENT!!!!!
    12·1 answer
  • An object weights one pound on moon will weight 6.02 on earth . Suppose a moon rock weights 11 pounds on the moon . How much wil
    7·1 answer
  • 1. What do the witches predict will happen to Macbeth and Banquo’s family at the beginning of the play?
    12·1 answer
  • PLSS HELP ASAP I need to know rn
    15·1 answer
  • Read the group of words:
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!