Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
A, contrusction began in 1863 as stated in the first paragraph
Answer:
because thinking of a homework plan isnt exerting kinetic energy like moving the box would.
Well since I'm a Muslim I only know about Muslims so,
Satan whispers to a human and tells them to do bad so u could disobey god, but u can't hear his whisper, it's like ur thinking it yourself, he convinces u to do bad things and once u do it u get a sin. Satan will always whisper to a person until they die and so there is no running away or hiding from him.