The answer is D because when it happened banks closed
Answer:
do it have a answer choice
Explanation:
Answer: International conventions protect all human rights.
Explanation:
Women's rights are the elements according to which every female human being, regardless of origin or racial affiliation, acquires certain inalienable rights. All basic human rights belong to women and men, that is, to all human beings. Some of these rights are the right to liberty, opinion, the right to freedom of speech, the right to life, health care, and a fair trial. Throughout history, women have had fewer rights than men, but this situation has changed significantly in modern societies so that women today are equal to men in the civilized world.
Answer:
Rate at which velocity changes with time.
Explanation:
The correct answer to this open question is the following.
We see that the question is missing. Although it is an incomplete question, we can say that what this question is asking is to explain Jackie Robinson's purpose when he wrote the above-mention passage. Jackie Robinson wrote those lines to inform his readers about the meeting he had with baseball executive Branch Ricky, at that time an executive of the Brooklin Dodgers. It was Ricky who gave the opportunity to play Major League Baseball to Robinson. Ricky was a white man but was not racist. As the passage explains, he only was interested in player's productivity to help win baseball games, or as Robinson wrote, "it's the box-score what really counts."