Answer:
<em>Social media addiction is a behavioral addiction that is characterized as being overly concerned about social media, driven by an uncontrollable urge to log on to or use social media, and devoting so much time and effort to social media that it impairs other important life areas.</em>
Answer:
Explanation:
in Friar Laurence's cell.
Answer:
The sea provided a seaweed poultice. Juana didn't have as much faith in it as she would in a doctor's remedy because the seaweed lacked “authority”.
Explanation:
The correct answer is D. It is not a strong example of paraphrasing. It just rearranges the original words in a new order.
Explanation:
In writing, paraphrasing implies using the ideas of an external source and author and expressing them by using your own words, because of this a strong paraphrasing would change the language used but keep the essence and main points of the original ideas. In the excerpt presented, the author tried to paraphrase a passage that describes cone snails. However, in the passage paraphrased the author uses the same terms and words than in the original passage which means he or she is not expressing the ideas of the original passage with his or her own words but only changing the order of ideas the text and therefore this is not a strong paraphrasing and can even be considered a plagiarism as the same words and ideas are being used. Therefore, this text can be described as "It is not a strong example of paraphrasing. It just rearranges the original words in a new order".
Answer:
the president chose a judge he considers most qualified for the job
Explanation:
i just passed the test