Answer: A (theme) not every thing can go your way
Explanation:
read passage
Answer:
I think its a great idea! Hope this below helps! I'm only a ninth grader so I did my best!
Explanation:
- I get anxiety and just seeing a kitten helps soothe me, but I still have worry gripping at me. And when I go to the pound just to <em>pet</em> the kittens and cats my worries drift away.
- Whenever we get in fights/ whenever I have a hard time I have no one to vent too. I feel isolated and alone. Having a animal around would help me process whats <em>really</em> <em><u>real</u></em> and knowing that this animal would love me unconditionally without any fake friendliness is something I really <em>need</em> not just want.
- I will do everything myself, from brushing to stinking my school ready outfit for cleaning the litter box. I wont forget! I'll set alarms on my phone to feed him/her. to clean out the litter box. And even stick post it notes around. (Parents love post it notes for some reason)
- It wont just be fun and games ( you might want to start out with this line first) How am I going to survive in the real world if I cant even take care of a kitten! Parents are supposed to prepare you for th adult hood. How am I to be prepared if I can't even raise a tiny little animal. let me prove it to you
- But and I say this with great care. Make sure your financially stable. You dont want to finally convince your parents and then run out of money for vet bills and shots. Kitten shots are exspensive. You also have to neuter or Spay them on top of it. You might want to go for an older cat.
The central idea is: A job may be perfect for you even though you have trouble finding it.
How can we make this inference?
- the writer states that s/he spent a lot of time preparing for job applications
- throughout the passage, we find hints that finding a job in the industry is challenging. For example the writer states: <em>By the time I began the search for my first full-time job, the job market was in bad shape. During my first few months looking for a job, I sent out countless resumes and only had one interview.</em>
- In the end, the writer is satisfied with the job and finds out that it has positive aspects.
Conclusion: The writer had trouble finding a good job but ultimately found an appropriate one.
Though a bit lengthy (which is absolutely fine!) you seem to go into some good detail while withholding main points for the rest of your paper and it is very well done!