The answer is D. "Plants about to sprout."
Given the context and the title of the passage, plants sprouting is the most logical choice. When the passage says, "Rooted, they grip down and begin to awaken," you can come to the conclusion that the author is referring to plants since the passage is about spring.
Answer:
<u>B</u><u>) </u><u>Characterized by a disgusting amount of dirt</u>
Explanation:
You have to know the meaning of the word filthy to solve this question. So, the answer most probably is, <u>option </u><u>B</u><u>) </u><u>Characterized by a disgusting amount of </u><u>dirt</u><u>.</u>
An unintentional injury is an injury inflicted upon a person without the suspect's purpose of a motive whereas intentional is the opposite and the suspect has a motive behind the injury.
Intentional: Mark decides to get revenge on Matt for flirting with his girlfriend. He picks up the golf putter at their nightly outting of Go-Go Golf and smacks the metal end down on Matt's collarbone. The force cracks his collarbone.
Unintentional: Maria is driving but is slightly under the influence. She sees a man crossing the road in the middle of the night and attempts to swerve out of the way. She clips his calves and heels, causing burns/lacerations on his legs, but he is otherwise okay.
A immediately relating supportive details and information to the audience