This question is missing the options. I've found the complete question online. Since the passage is the same, I will omit it:
The author's purpose is to do what?
1. explain the importance of Gothic architecture.
2. show how Venetian architecture is different from Gothic architecture.
3. describe Venetian architecture.
4. show the nature of Gothic architecture.
Answer:
The author's purpose is to:
4. show the nature of Gothic architecture.
Explanation:
The author states his purpose very clearly right at the beginning of the passage:
<u>"I will try to give the reader of this article some idea of the real history of Gothic architecture, not just of Venice, but of universal Gothic."</u>
The author will discuss the nature of Gothic architecture - what this style of architecture consists of. He makes it clear that he will not focus only on the Gothic of Venice. He will talk about it universally. He will indeed show how far Venetian architecture went in terms of this style, but this is not the main purpose of the study. Having that in mind, the best option is number 4:
4. show the nature of Gothic architecture.
The correct answer is C. Check for comprehension and accuracy
Explanation:
Effective communication occurs as all individuals participating in communication can express their ideas and be understood by others as well as able to respond to others' participation. This implies the communication flows and it is transparent due to this it is recommended to use direct language, transparent language, keep eye contact and also check for comprehension and accuracy as in this way participants can guarantee they cleary understanding the ideas of other people and they can follow communication appropriately. Thus, one a technique for effective communication is to check for comprehension and accuracy.
<span>based ont he story, i think initially, archie feels that the soccer try out was really important because all of his classmates and his father were really exited about it , even though deep down Archie wasn't really interested in it, but he decided to do it anyway. In the end, he realized that it's okay not to do something that he's not interested in</span>
Abstinence. since this means "<span>self-enforced restraint"</span>
The writer continues, “The second question, however, was a bit more esoteric: ‘Are American women usurping males in the world, and are they too dominant?’” (Peril 281).
This is the correct MLA format for this direct quotation. The parenthetical citation must include the author's last name and the location of the direct quote. Since this quotation does not have any signal words or phrases before the quotation that identify the author, the author's last name must be included in parentheses after the quote. Also, since the source is a paginated text, the page number from which the direct quote was taken must also be noted. The parenthetical citation needs to be before the end punctuation of the sentence to show that it connects to the direct quotation. The quotation marks must be around the text that is directly taken from the source, which includes the information about the question being esoteric.