<u>The answer is 1: He thinks the fighting is foolish and wasteful.</u>
The narrator's view on the scene is not pleasant at all, Grendel finds himself in the middle of chaos, in the middle of all the battle's wastefulness and dead bodies of animals and men, and he can't help to see it as confusing and frightening and to feel "sick". All of this reveals that Grendel thinks the fighting is foolish and wasteful.
Answer:
The statement is OK.
Explanation:
Checking whether there is a case of plagiarism in an academic paper in the MLA format, the given statement is from one of the student samples provided alongside the passage.
The given passage/ statement mentions how Salman Rushdie finds the scene of The Wizard of Oz. This student sample of the text provides a given opinion of the famed writer, which may act as one of the sources of the academic research paper. And by indicating the quoted words with the (" ") symbol, there is no case of plagiarism. Rather, this is the correct way of stating a given line when quoted from another source. So, the given student sample is free from any plagiarism issues.
Answer : c explanation : with is not one if the 5 w’s
Answer:
jsisidxuxidiwnxidjejdjdsjxbxnxnxxxxxxxxnxnxnsjzixuxjssbxbxn
Explanation:
zkzkxi u u uxnswnwnsnxjxxheueucjwhfcyhxj
She buys her husband something for his watch by cutting her hair& selling it to buy something for his watch for him.
he sells his 2atch to buy her something for her hair.