The correct answers are B) "The price a consumer is willing to pay for a garden hose—its “perceived value”—is a lot higher in Germany than in the United States." And C) "If you want to buy a bottle of water while strolling through Central Park, you may be in for a shock."
Those are the sentences from the passage that support the idea that prices vary for complicated reasons.
The passage states that most consumers look for the best quality item for the lowest possible price and that the price they are willing to pay is influenced by many factors such as the wage they earn at work, how much they need the item, the amount of money they pay for their food, housing, and clothing. These factors change from one place to another and of course, prices too.
That is why is so difficult to understand that a bottle of water in your city cost $1.99, but in Central Park, New York, the same bottle different label can cost twice or more...and people pay it because they agree with the cost and the necessity that is satisfying. The same with the hose in Germany. It that is the correct value Germans assign to the function of the hose, they have no problem to pay an expensive price.
Answer:
The difference is...
Explanation:
The difference between sponsorship and advertising mediums is this
<h2>Advertising Mediums</h2>
include,
- Broadcast Advertising (TV, YT, Social Media)
- Digital Advertising (Social Media)
- Outdoor Advertising (If you go to the beach you can see planes and such with ads)
- Print Advertising (Posters, Magazine ads, Newspaper ads, etc.)
The most common of these being TV and Social media ads.
<h2>Sponsorship's </h2>
include,
- Getting endorsements from companies or people
- Charitable Sponsorships
- Used to build a social image
- Credibility
- Brand deals
The most common of these being likeable figures getting brand deals to showcase the product.
As you can see, the main difference comes down to down-to-earthness between the two and the differences with the advertising strategies, like AMs very corporate, meanwhile, sponsorships are similar, incorporate figures you may like to showcase it to you, making you feel more enticed to buy or look at the product at hand.
Constitutional; a constitute lawyer would be just stating he is definitely a lawyer. Constitutionally would means in most phrases regards how constitutional it is.
Therefore Constitutional would be the correct answer.
1. Abnegation are chosen to be the political leaders of society because they are the most selfless of the factions, and therefore it is thought that they will do what's best for the good of the people and will not be corrupted with power.
2. Jeanine Matthews is the sole representative of Erudite, and Beatrice's father has a dislike for her because she released a report attacking his political partner, Marcus. I believe his actions are not warranted because there is evidence supporting that what Jeanine claims Marcus did to his son, Tobias, is in fact true. However, Beatrice's father does not believe that Marcus is capable of being cruel because of his faction.