Answer:
it might change the plot of the story by the character is at one place and he/she lost or forgot something so they have to go back an get it or find it.
Explanation:
Answer:
could you explain your question more?
Based on the passage, the thing which was Mora's purpose for <em>writing her essay </em>was to:
- A. To encourage readers to recognize and embrace diversity
According to the given question, we are asked to state the hing which was Mora's purpose for <em>writing her essay </em>based on the given passage.
As a result of this, we can see that from the complete text, there is the narration about Mora and her need to encourage people ro recognize and embrace diversity because the world and society would alwya shave cultural differences.
Read more about cultural differences here:
brainly.com/question/16682468
Answer:
A. Victorian Age
Explanation:
The custom of giving candy started in Europe in the late 1800's, which was during the Victorian Age. It slowly worked its way over to the US. By 1950, the first Peep, a popular Easter candy, was made and sold. From there, candy sales took off making it the second highest candy selling time of year behind Halloween.
Answer:
B
Explanation:
The type is aacc because it goes in a pattern like that
can i have brainliest