1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
erastova [34]
3 years ago
10

An inteerupting word or group of interruptibg words that rebames or identifies the noun or pronoun

English
1 answer:
gtnhenbr [62]3 years ago
5 0
Appositive is the answer. Hope it helped
You might be interested in
1. What is the historical context of the play?
kkurt [141]

Answer:

Background or settings of a play.

Explanation:

The historical consent of the play means a variety of things. It's the relationships between the different characters, their personalities and the situation in which they find themselves. It's also the social, historical and cultural context of the play when it was written – the background or setting.

For example, In the tragedy of Hamlet, there are many past historical references. When Shakespeare wrote this play he had many of the past historical events sewed into the very fabric of the plot. These historical references are, in some cases quite predominate among the regular dialog, where as in other cases it is almost unnoticeable. The very plot itself can be linked to murders, wars, and rivalries that all occurred in the time before the Elizabethan Theatre.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which excerpt from "The Adventure of the Mysterious Picture" conveys the playful tone of the passage?
vredina [299]

Irving Washington's short story is about the guests of a host who are going to spend the night in host's home. They are going to spend the night at different rooms and one of the rooms is haunted as host indicates it. The narrator tells the story from this room he has meant for. There is a picture which fills him with the horror of feelings and antipathy. When it's revealed that this narrator has seen the ghost, he tells the story of this picture and first the gentlemen make the fun out of it. However, later it is unraveled by host that the picture indeed was haunted. Options B and C describes narrator's feelings in the room. Option A is the description of the night at breakfast. The correct answer is D when the narrator tells the story and everybody laughs.      

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Lines 101-136- How does the minister's black veil emphasize his individuality?
soldier1979 [14.2K]

Answer:

The minister's black veil in lines 101-136 reveals his individuality when his courtesy was paid with 'strange and bewildered looks.'

Explanation:

"The Minister's Black Veil" is a short story written by Nathaniel Hawthorne. The story is about a minister named 'Mr. Hooper.'

The story is about human nature, sin, and guilt. In the story, Nathaniel has portrayed Mr. Hooper as a sole individual, the one who is ready to accept the truth.

In lines 101-136, when Mr. Hooper comes out after the service, the congregation began to shake their 'sagacious heads', some began to profane the Sabbath day with their 'ostentatious laughter.' But when Mr. Hooper came out he greeted everyone as he used to do every Sunday after service, bless little ones, etc. The individuality of Mr. Hooper can be seen here when he was paid back with 'strange and bewildered looks' for his civility, he was neglected an invitation on dinner, when no one wanted to walk beside the Minister as an honor.

3 0
3 years ago
READ THE FOLLOWING PASSAGE AND ANSWER THE QUESTION THAT FOLLOW:
oksano4ka [1.4K]

1.

a. false

b. false

2.

a. exploring and admiring the beauty of the nature.

b. the tide had come in very far which blocked them from the other side of the beach.

c. their younger sister told their parents where they had went.

3.

a. had come in very fast and far which was blocking the way they had come in.

b.  would come in before they could reach the end of the beach to leave.

4.

They were hoping to come across different creatures and habitats.

There were innumerable places and things to explore.

This beach was anything but commonplace.

They were happy when a familiar face reappeared to save them.

They were very anxious when trying to leave the beach, but they were relieved when they were reunited with their family.

5.

a. energizing

b. boring

c. dry

d. farther

e. wide

I really hoped this helped because I spent a lot of time answering these. Have a good day (:


6 0
4 years ago
Read 2 more answers
I need help with this can someone help me pleaseee
Delvig [45]

Answer:

Explanation:

Pertaining to the interrogate for question 1.

“The narrator’s purpose in the first stanza is to”:

(3) propose an attitude towards life.

- The remnant answer choices are not considered or disclosed as logical or absurd as the relation between those answer choices, as well as the details stated, do not share any reasonable or observable information.

Pertaining to the interrogate for question 2.

“The words “weights heavier” (line 21) imply that”:

*Line 21 within the poem anecdote is not present, hence I cannot answer that question.

*I hope this helps.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Select the best analogy.
    12·1 answer
  • What are the various dangers sea turtles face from the time they hatch through adulthood
    6·1 answer
  • What you see, hear and feel in a crowded street​
    12·2 answers
  • L need the question ​
    15·1 answer
  • Give me the meaning of hawker​
    10·2 answers
  • How to spell every well​
    15·1 answer
  • Please write a poem on Why winter is the best or Why summer is the worst.
    13·1 answer
  • In Anne Frank: The Diary of a Young Girl, how does Anne respond to the complaints of the members of the Secret Annexe that she i
    14·2 answers
  • The crew on the ship discovered some deep mud. Write in the passive voice
    12·1 answer
  • Which kind of character is Anne in Anne of Green Gables?
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!