Certain unalienable rights mean certain right can never be taken away.
Option D
<h3><u>
Explanation:</u></h3>
Unalienable rights are the rights that are given to a person as a birthright. These rights cannot be denied by any means nor can the individual give them up by choice.
In the drafts of The Declaration of Independence, many drafts mention passages about how the 'Creator' has given undeniable rights to all individuals. One such right as mentioned in the drafts is 'the liberty to life and enjoying it'. The passage further explains that these rights cannot be given up by us nor denied to us as they are a part of us. They help in defining the person that we become through the course of our life.
Sorry I don’t know the answer I hope you don’t mind it !
Answer: A short but ruthless war.
Explanation:
The Americans dominated throughout the war. The Filipinos were not able to oppose the superior American troops. Also, they did not gain international support, which continuously affected the procurement of ammunition and weapons. About 4,000 American soldiers and over 20,000 Filipinos were killed during the war and many civilians. The victory in the war gave the United States a significant strategic place. In the Asia-Pacific region, the United States has expanded its military and economic capacities. Thus the united states expanded its influence in that part of the world. The Philippines gained independence over time, which had been encouraged since the beginning of the war, but full autonomy had to wait for some time.
Condensations occurs when the rain comes down so your answer is C