Read this passage from “The Masque of the Red Death.” What is the best evidence in the passage that helped you understand the me
aning of the term “pest ban”? The "Red Death" had long devastated the country. No pestilence had ever been so fatal, or so hideous. Blood was its Avatar and its seal --the redness and the horror of blood. There were sharp pains, and sudden dizziness, and then profuse bleeding at the pores, with dissolution. The scarlet stains upon the body and especially upon the face of the victim, were the pest ban which shut him out from the aid and from the sympathy of his fellow-men. And the whole seizure, progress and termination of the disease, were the incidents of half an hour.
the whole seizure, progress and termination of the disease
No pestilence had ever been so fatal or so hideous
There were sharp pains and sudden dizziness
shut him out from the aid and sympathy of his fellow man
The correct answer is B. burying her near the moors.
Explanation: In Chapter 16 in "Wuthering Heights" by Emily Brontë, Edgar surprises the villagers by not burying her by the graves of her relatives, nor in the Linton tomb. He chose to bury her in the corner of the churchyard that overlooked the moors because he knew she loved it.