Beowulf is a classic hero of Anglo-Saxon literature. He appears when the king is most in need and saves the day by defeating the monster which is terrorizing the village. He is strong and honorable, and cares deeply for his countrymen who help him on his endeavors. Once he becomes king, he rules justly, and fights his last battle with the dragon, even though he is quite old - but he knows that he has to protect his kingdom.
On the other had, Grendel is a classic villain in the story. He is evil, but not inherently per se, but because he is a monster, and everybody is afraid of him although he hadn't done anything bad in his "youth." However, he turns evil once he becomes jealous of the people who have everything he will never be able to have. Thus he murders them, until a strong warrior like Beowulf comes, and makes him scared for the first time in his life, before killing the monster, of course.
<span>Huck finds the
body of Buck Grangerford.</span>
<span>At
the end of chapter 18, Huck discovers two bodies in the river and Buck’s is one
of them.
Buck and another Grangerford boy were wounded when they jumped into
the river after the Shepherdsons shot them.</span>
Answer:
The author effectively shows the establishment of Elizabethan theaters:
d) by listing in chronological order when several important theaters were built.
Explanation:
In the passage, the theaters built back in Elizabethan England are not listed randomly. The author uses a chronological sequence, letting readers know which theater was built in which year:
- 1596: the Swan;
- 1597: the Blackfriars theater (opened its doors in 1599);
- 1599: the Globe;
- 1600: the Fortune.
The author does not use a humorous or a critical tone. He is straightforward, simply presenting information in an objective way.
Having all that in mind, we can safely choose letter D as the correct answer: by listing in chronological order when several important theaters were built.
In General "blissfully" means happines and joy so take that and use look where it is being shown in the passage Unfortunatly, without options or text refrences I can only give you the breif meaning.
The best answer for the question would probably be A