The inference is that over the course of the passage, the main focus shifts from a discussion of an experiment and its results to a consideration of the questions prompted by the results.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a story.
In this case, the inference is that over the course of the passage, the main focus shifts from q discussion of an experiment and its results to a consideration of the questions prompted by the results.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
D, The author assumes that without fiction books, libraries would have very little to offer visitors.
Answer:
Colon: C
Comma: D, A
Dash: B, E
Semicolon: F, G
Explanation:
English is my first language but if I'm wrong I can neck myself
Answer:
Explanation:
Donizetti's Gemma di Vergy, as well as many other belcanto operas of the first half of the 19th century, is infrequently produced today, mostly on account of requiring singers with a virtuosic vocal ability in all of the roles.
A.on account of requiring singers
B.on account of their requiring a singer
C.because it requires singers
D.because of it requiring singers
E.being that it requires a singer
The use of "on account of" with a gerund ("requiring") is wordy and unidiomatic.Option C conveys the meaning in the simplest form and hence is the correct option. All other options are awkwardly wordy.
The rising action in once upon a time begins when the wife fears that "people of another color" will "come up the street and tear off the plaque" that warns people to stay off their property and will "stream in" through their gates. The husband responds to her concerns by having electronically controlled gates installed.