1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Marta_Voda [28]
3 years ago
14

Read these sentences from the passage. Use details from the passage to explain what the author most likely means when she descri

bes the wind as a “friend.”

English
1 answer:
V125BC [204]3 years ago
4 0
In this selection, the sentence seems to be using "the wind was our friend on the way back, though." as an indication that the wind might most likely not nearly as bad as it was when they started to go for a skate. Short explanation: It wasn't as bad as when they first started.
You might be interested in
Is the book in your room good.
sertanlavr [38]
Its about a guy and girl falls in love

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
When you look at the other words in the sentence in order to determine the meaning of a challenging word, you are (4 points)
zavuch27 [327]

You are using context clues my boi

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
6 You have just received a birthday present in the post
Gnesinka [82]

Okay so what's the question?

8 0
3 years ago
The best way to complete the text
MrRa [10]

Answer:

stove. The

Explanation:

the answer is the stove. The

8 0
4 years ago
Read 2 more answers
Newsela answer for the emmett till article
Ira Lisetskai [31]

Emmett Louis until became born on July 25, 1941, in Chicago. whilst Emmett, who has nicknamed Bobo, turned into an only toddler, he lived together with his mom, grandparents, and cousins in a center-class Black neighborhood in the South facet. A more youthful cousin Ollie Gordon said Emmett turned into a jokester and cherished making people giggle.

Emmett in no way knew his father, Louis till he joined the navy and changed into accused of raping two girls and killing another in Italy in global conflict II. He become accomplished in 1945 at age 23, and his military record become leaked earlier than the trial of Emmett’s killers.

In late August 1955, Emmett left his home to go to his spouse and children in the Mississippi Delta. on the evening of Aug. 24, after picking cotton with his cousins, Emmett went to a store for money, and leave out. which changed into a run with the aid of a white couple in their 20s, Roy and Carolyn Bryant. when Emmett went internally to buy bubble gum Ms. Bryant changed into operating alone. Emmett’s cousin Simeon Wright thirteen, and Ruthie Mae Crawford, another Black teen, stated Emmett handed the cash for the bubble gum into Ms. Bryant’s hand rather than leaving it on the counter as white Mississippians generally expected African individuals to do.

Learn more about Emmett here:-brainly.com/question/21900412

#SPJ4

3 0
2 years ago
Other questions:
  • Read the sentence below and answer the question that follows. The Poet Laureate Consultant, and the Librarian of Congress eagerl
    11·2 answers
  • 3. Write a one-sentence definition by negation for each for each of the
    10·1 answer
  • How does the author BEST help the reader understand the connection between points and lines?
    10·1 answer
  • In this conversation which group discussion technique does daniel most clearly show?
    9·2 answers
  • What best describes the key discovery of research in efforts to control diseases
    10·1 answer
  • Which choice would supply the strongest, most logical support for this claim?
    13·1 answer
  • Nevermind I don't need help
    15·1 answer
  • Can someone plz help me I’m being timed!
    12·2 answers
  • Pleaseee help mee Im begging youu plssssssss plssssss plsssssss​
    6·2 answers
  • Part a:which of the following identifies a central idea of the text?
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!