Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.
Answer:
The school is defined as one of the most important- formal agency of education which plays a major role in moulding the ideas, habits and attitudes of a child with a view to produce well balanced personalities: physically strong, mentally alert, emotionally stable, culturally sound and socially efficient.
I hope it's helpful!
C. Shots of various animals would be the best answer. Since Sherman is applying to an welfare agency as a photographer, the other options wouldn’t make as much sense.
Hope this helps
I accidentally answered this, if I post this then i could get accused for plagiarism sorry
Credit Card should be the answer.