Answer:
He feels strongly about preserving and maintaining them.
Explanation:
In this excerpt, Joseph is willing to continue whith his tribe's cultural tradition: to regain their lands from the hands of the white. Joseph's father has just died without being able to regain his land in Oregon. As a consequence, Joseph feels stronger in preserving and maintainnig their resistance against the white. "<em>He left a good name on earth. He advised me well for my peopl</em>e" these words make Joseph's intentions clear: he will go on with the tribe's peaceful fight against the white.
Answer: Why do so many students use Brainly? What is the percentage of answers that are completely correct vs. guesses or just random absurd answers just to get points?
Explanation: I have actually done a bit of this. Thus far, it seems that about 60% of the answers I have checked are correct and have reasonable explanations.
Answer:
There are many reasons we need to protect wilderness: Wilderness protects watersheds that provide clean drinking water to surrounding communities. Wilderness filters and cleans the air we breathe. Many animals we love call wilderness their home.
Answer:
It shows the strength and endurance of Gilgamesh
and Enkidu.
It emphasizes the challenge of a long journey.
Explanation:
From the passage given, it is narrated that a six-week journey for an ordinary man took Gilgamesh just three days and nights.
The repetition of this passage most clearly affects the story by showing the strength and endurance of Gilgamesh and Enkidu and it emphasizes the challenge of a long journey.