Answer:
d
Explanation:
seems like the right answer to me
No two texts have the same or similiar view points
Answer:
Option A
Explanation:
The narrator feels jealous as described in the context of the passage.
Sharon was gifted a doll by her parents. The doll was very attractive and it was such thing that it could take anybody's breath away. The clothes of the doll was very beautiful and gorgeous, having laces and boleros. The hair of the doll was so silky that the narrator wanted to touch it. The beauty of the doll made the narrator felt jealous about Sharon as she was having such a pretty doll.
Engineers will often use reverse-engineering to solve problems. For example, by taking things apart to determine an issue, finding a solution and then putting the object back together again. Engineers know how things work, and so they constantly analyse things and discover how they work.
Answer:
Give us part of the passage where they are having the conversation
Explanation: