Answer:
Jonas has just a few memories left from The Giver, but he finds one of sunshine and transmits it to Gabriel. When the memory of sunshine is gone, he focuses on his memories of his friends, family, and The Giver. These memories, and his intense desire to keep Gabriel safe, help him make it to the top of the hill.
Explanation:
i am reading this book right now in my English class
Answer: scrooge is presented as a rude and careless old man in the begining of the novel but in the end he is kind and became a good man.
Explanation:
evidence in the passage
The state of mind is revealed by the quote, “all the smoldering emotions of that summer swelled in me and burst" is an overwhelming feeling of helplessness caused by the narrator’s new understanding of the world. This is the feeling of knowing new aspect of her life.
The passage clearly shows that narrator was not aware of her family's situation. She suddenly came to know the truth of their poverty. This feeling of realization that they are poor has made her emotionally week. She is not at all mentally stable to make correct decision or think positively. She has mixed feelings of helplessness, anger and hopelessness.
Read more about poverty on brainly:-
brainly.com/question/10645433
#SPJ1
Adjective phrase i believe.