Answer:
The quote is about how when we are young, we are told to savour our youth because it's fleeting. When you're young though, it can feel like forever and it's harder to see how fleeting youth truly is. I believe this was included at the start of the novel because the book later follows Connor, who is only a boy.
Your question is in the wrong section but:
The length that <span>will the actual car part be is 40 inches. Below is the solution:
</span>
8" = 8 x 5
= 40 inches
The answer is: figure out meaning based on what you already know and what the text says
To infer something from the passage, you need to read it and able to understand the meaning of the passage without actually put too much focus on the passage.
Passage inference could be considered as a reading skills. This usually tested when you do an SAT test to measure how much information you can gather from reading a certain text within a short period of time.
The appropriate reply to the question asked will be A. Amazing! I couldn't believe how much it has changed!
It should be noted that in this situation, a question is asked and an appropriate answer is required. Therefore, one can't say thank you for asking me.
Therefore, the appropriate answer to the question "How was your trip to Vietnam after 10 years?* will be "Amazing! I couldn't believe how much it has changed!
Learn more about questions on:
brainly.com/question/24373788
<span>Reflect each point (for the figure in 2nd quadrant) along the y-axis and then reflect them along the x-axis - you will get the 2nd figure.
I hope you can find the rigid motions used</span>