Answer:
Anne wants to confide in other people, but she finds people less accepting than a page in her diary.
Thea is more bound to convention than Hedda. Although she breaks with convention at leaving her husband, Thea still remains bound to the idea of a woman being subservient to a man. She simply trades the person to which she will submit. She trasfer her alligiance immediately from her husband to Lovborg, willing to do anything he might chose. In contrast, Hedda loaths the role of a housewife. This doesn't suit her at all, she was raised by her father, a general in the Army, and he taught her manly things like riding a horse and the shooting of weapons. Women, in those times, were not known to do such things. She lements to Lovborg, "Do think it quite incomprehensible that a young girl—when it can be done—without any one knowing—should be glad to have a peep, now and then, into a world which—?" Lovborg responds, "Which?" and Hedda answers, "which she is forbidden to know about". Hedda longed to know the things that men, alone, were allowed to share.
Thea was also more courageous that Hedda. She had the strength to leave her husband, even in the face of public ridicule. She show courage again when she searched for Lovborg's notes and desired to have them published. Hedda though was never truly courageous. She was driven only by her emotions and whims. When she had the opportunity to give back Lovborg's manuscript, she show herself a coward and chose, instead, to get her revenge by burning it. It would have taken real backbone to give back the manuscript, which was destined to be a best seller and cast a shadow on her husband's work, but she was not a person of courage.
Is there a sentence? if not then i’m gonna say it’s probably d
Read the passage from Elizabethan Etiquette.
<em>The Elizabethan era, the years between 1558-1603 when Elizabeth I reigned as Queen of England, is known for its emphasis on courtly manners. The most esteemed book on the subject was Castiglione's The Book of the Courtier, also referred to as The Courtier. The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.</em>
Question: According to the passage, society first began to closely follow etiquette rules when:
Options:
- Elizabeth I started her reign as Queen of England.
- Queen Elizabeth read Castiglione’s The Courtier.
- Castiglione’s The Courtier was translated into English.
- Manners became linked with the Italian and English courts.
Answer: The correct answer is: <u>Castiglione’s The Courtier was translated into English.
</u>
Explanation: The passage mentions the following: ''<em>The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.'' </em>Based on this, we know that society began to carefully and closely follow etiquette rules when The Courtier was translated into English. The Courtier was produced by Thomas Hoby and translated from Italian to English in 1561. It dealt with issues of behavior, etiquette and morals.