The viewpoint gathered from the passage is:
Sarah’s determination to hide with her brother rather than wait for the Germans is admirable.
Explanation:
Sarah begins the passage by wondering if the brother is going to sit there and let the Germans take him away and then says that surely she would not let that happen.
This is the line that sets up the passage for what is to be narrated for the whole passage which is her plans and her determination to save her brother from sure death in the German death camps.
It is her foresight that has allowed her to understand what is going to happen and she willingly takes steps to avoid it.
Answer: Italians were not viewed with great favor <u> </u><u>on .</u>
Explanation: The phrase "Look with favor on" (or "view with favor on") means that something is approved, or that someone views something positively. The text mentions that Italians are not like any other citizen in the world, because of their peculiarity and uncommon behavior. Therefore, the preposition "on" would fit well in the text, conveying that Italians were not very approved by other cultures.
Explanation:
is this a multi choice question - or opens ended. I worked as a cleaning lady - everything in the room needs cleaned - everything.
This is for a book I'm writing about two friends, and I need 1 thing young people need more credit for, 1 thing they need less credit for, 1 thing adults need more credit for, and 1 thing they need less credit for. If books get published, I will thank you for help!
<span>D) chocolate covered strawberries
</span><span>chocolate-covered strawberries</span>