1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
77julia77 [94]
3 years ago
5

Read the following sentence from the text: By general law, life and limb must be protected; yet often a limb must be amputated t

o save a life, but a life is never wisely given to save a limb. How is this sentence related to the overall point of the letter?
English
1 answer:
Sholpan [36]3 years ago
6 0
Well, Lincoln is talking about supporting emancipation and the fact that he considers it his responsibility to do so. His point is that, emancipation is necessary to uphold the constitution and therefore preserve the nation. So emancipation is "amputating the limb" in order to save the nation or "life".
You might be interested in
Need some vocabularies for Shakespear era!<br> ex. you = thou
photoshop1234 [79]
Abhominaton, abhor, abhorred.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLEASE HELPP which situation shows the most effective use of media during a speech?
Stella [2.4K]
The answer is D, because the argument is sectioned neatly and easy to understand.
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Ways how destructive relationships influence your well being as opposed to constructive relationships
g100num [7]

Answer:

A constructive relationship is a relationship full of mutual compassion and understanding of each other's needs. Constructive relationships influence our life in a positive way, as these relationships:

  • have a positive effect on our mental health
  • help reduce stress
  • enable us to grow and develop
  • fill us with energy
  • make us even more extroverted and eager to meet new people and establish new relationships

A destructive relationship, on the other hand, is a toxic kind of a relationship which has a negative effect on our life in that:

  • it disturbs our mental peace
  • it makes us depressive
  • it makes us unable to focus and cope with our daily responsibilities
  • the constant quarrels make us tired
  • we experience negative emotions such as sadness, anger, hopelessness

6 0
3 years ago
Because there _______ so many students in that class, i can sometimes sleep in the back row. Answer:
larisa86 [58]

 The answer is a.)    are .                                                   Answer here

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Three reasons on why you (students) should time how long you study and take breaks for.
babymother [125]
Us students should time how long we study for and how long and frequent our breaks are because one begin we can get burntout for many hours at a time with no break , 2 it makes you more productive it sets you a specific time you do this and that and it gets done efficiently with out losing track of time , 3 having breaks in between studying helps you retain the information better and more importantly not make you more frustrated with the work


Im not a great person with time management but i tried lol
5 0
3 years ago
Other questions:
  • I need help rewording this. im not that great at getting my point across and i need more advanced words. please and thank you
    10·2 answers
  • Which prewriting strategy helps illustrate the relationships between events and ideas.
    8·1 answer
  • . Read the passage. The girl stared out the window at the other children playing a game. She wondered if she would ever be able
    11·2 answers
  • So far, we have learned about five different types of figurative language: simile, metaphor, hyperbole, personification, and idi
    9·1 answer
  • HELPP PLSSSSSSSSSSSSSSS FASTTTTTTTTTTTTT
    15·2 answers
  • 3. Frost is harmful to growing plants. Howe<br>1. Answer the following.<br>1. How does rain form?​
    9·1 answer
  • Which sentence in the passage provides plot details that cannot be inferred from the images?
    6·2 answers
  • I have of late,—but wherefore I know not,—lost all my mirth, forgone all custom of exercises; and indeed it goes so heavily with
    14·2 answers
  • The author uses many types of evidence in the passage.
    8·1 answer
  • VOCABULARY
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!