1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Kruka [31]
3 years ago
12

Through my binoculars, I viewed a group of wild animals in action. A pride of lions was sleeping when a small, yellow bus pulled

up beside them. Tourists on a safari were packed into the bus like sardines in a can. Armed with cameras, they invaded the lions' territory, hoping to capture the perfect photograph. The crowd leaned out the windows, hooting and hollering, until the lions awoke. When the lions moved away, the bus rolled after them, relentlessly stalking the pride. One of the lions turned and roared to protect the young. This was greeted with cheers and a celebratory honk of the bus horn. The curious visitors observed the lions' routine for an hour before moving on. Leaving a cloud of dust, the bus headed away, taking the wild animals off to disturb someone else's home.
Review the following line from the text:

The crowd leaned out the windows, hooting and hollering, until the lions awoke.

To create a more negative connotation, the author could have replaced the word crowd with which of the following synonyms?

Assembly

Gathering

Group

Mob
English
2 answers:
nydimaria [60]3 years ago
6 0

In the text:<u> Armed </u>with cameras and cell phones, they were <u>invading</u> the lions' territory in hopes of <u>capturing</u> the perfect photograph.

The connotative tone of the verbs in this text implies that the photographers were a negative presence in the wild animal’s space. The way the author describes it is in a <u>negative connotation.</u>

Using the verbs arm, invade and capture to express that the actions of this tourists were annoying the lions.

velikii [3]3 years ago
5 0
I would go with D) Mob because if its a negative connotation than mob would be the right answer because an assembly is not negative, not a gathering, and not a group because those could be BOTH positive AND negative but we want to find ONLY negative so mob because mobs are big groups of violent crazy people causing chaos.
You might be interested in
Read the excerpt below and answer the question.
Tresset [83]
Unnecessarily is what the word means
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the difference between the speech and the poster
hram777 [196]

Answer:

The poster reminds people how they can contribute to the war effort, but the speech does not

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What evidence from the text supports the idea that Alaska can grow produce in the winter?
Phoenix [80]

Answer:

they, went, how

Explanation:

i know its wrongest but pls give brainlest!

and have a nice day :)

3 0
3 years ago
She then leaves; romeo begins to go, juliet reappears a second time. it is apparent that neither one wants the night to end. jul
xxTIMURxx [149]
These lines are:
<em>Parting is such sweet sorrow</em><em>That I shall say good night till it be morrow.

</em>Neither Romeo nor Juliet want this night to end because they don't want to leave each other's side. They want to stay together the entire night, but given that they are unable to, Juliet speaks those famous parting words, wishing to meet Romeo again in the morning. 
5 0
3 years ago
In Langston Hughes's poem "Dreams," a "broken-winged bird" is a metaphor for friends holding hands. A life without dreams. A per
Bas_tet [7]

Answer:

The line is a metaphor for:

B. A life without dreams.

Explanation:

Let's take a look at the poem:

<em>Hold fast to dreams </em>

<em>For if dreams die </em>

<em>Life is a broken-winged bird </em>

<em>That cannot fly. </em>

<em>  </em>

<em>Hold fast to dreams </em>

<em>For when dreams go </em>

<em>Life is a barren field </em>

<em>Frozen with snow.</em>

<em />

<u>As we can see above, in the first stanza the author compares life to a broken-winged bird after mentioning the death of dreams. What the author means is that a life without dreams is as purposeless as a bird that cannot fly. Dreams are what makes life worth living, what gives us a sense of purpose. Without them, there is no reason to go on.</u>

6 0
2 years ago
Other questions:
  • They ate the sandwiches, fruit, and vegetables before they washed the dishes.
    9·1 answer
  • What are the important qualities of vishnu
    5·1 answer
  • Becca writes this sentence in her analysis of The Dark Game.
    13·2 answers
  • What issues resonate across cultures, and how are arguments developed in response?
    15·1 answer
  • Why does a roller coaster move on it’s own?
    15·1 answer
  • The lecturer states that persuasive speeches are speeches of contention. This means that they ____________________.
    12·1 answer
  • Which statement best evaluates Lyndon B. Johnson’s argument in “The American Promise”?
    13·2 answers
  • The Seven Ages of Man
    13·1 answer
  • read the passage from the opinion of the court in brown v. board of education . which statment best discribes the passage
    10·1 answer
  • [zbi-fgwg-gef] GOOD VIBES ONLY​
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!