Answer: There in that cupboard are ants among the biscuits.
Explanation: I had that same question and got it right lol
Rainfall and precipitation levels are decreasing as a result of climate change. The sea level rise is another climate impact which will affect Kuwait, as mean sea levels are expected to increase by 0.16–0.63 m by 2050, which will cause coastal erosion and destruction of ecosystems and low-lying urban infrastructure.
Answer:
The correct answer is c. Give readers the good news immediately.
Explanation:
The message mentioned in the question is a type of <u>apology</u> presented to the customer. The opening sentence implies that there is some bad news. It would be better if the author would have presented the good news first because that would <u>keep the readers involved</u> and persuade them to read the text further.
Giving good news first gives a <u>positive impression</u> to the readers and compels them to read the text till the end.
The author of Beowulf is an anonymous Anglo-Saxon poet. He lived in England during the time of the writing of Beowulf. It is estimated that Beowulf was written between the eighth and the eleventh century. The story is set in modern-day Scandinavia. Beowulf comes from the Geats, a region in Sweden. He visited Hrothgar, the king of the Danes - modern-day Denmark. Beowulf had heard that there was a monster attacking Hrothgar so he went to help Hrothgar defeat the monster.
Answer:
The answer would be A. Hopeful please let me know if I'm wrong