It should be A, since before the Spanish came, there were no horses in the America's. With horses, the Indians were able to hunt more efficiently and had a better way of transportation.
By the way, can you answer one of my questions? Thanks!
Answer:
The main reason the Virginia settlement were able to prosper financially is because they settled for economic opportunities. In the colony's first settlement, Jamestown, they first made money by farming tobacco. The demand for tobacco became higher and higher as it spread around and it soon became Virginia's main export.
Please paraphrase just in case.
Hope this helps!
Answer:
20hours
Explanation:
Working up to 20 hours a day, cowboys drove the animals from one watering place to the next. They had to guard against predators (two- and four-footed), straying cattle, and stampedes at night. For his hard and dirty work the typical cowboy earned between $25 and $40 a month.
I believe that the answer is sixty thousand people. Hope this helped :)
The phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
- This is because the word impetus is a noun in which the phrase "desegregation across the country," modifies accordingly.
- A noun phrase modifier is two or more words that illustrate or describe a noun.
Hence, in this case, it can be concluded that the phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
Learn more here: brainly.com/question/18201206