Answer:
He was against strong national government.
Explanation:
Jefferson was a major anti-federalist which means he was against
the idea of a strong national government. And the constitution was
mainly more of a federalist document.
Answer:
Jackson was elected the seventh president of the United States in 1828. Known as the "people's president," Jackson destroyed the Second Bank of the United States, founded the Democratic Party, supported individual liberty and instituted policies that resulted in the forced migration of Native Americans.
Explanation:
Before being elected to the presidency, Jackson gained fame as a general in the United States Army and served in both houses of the U.S. Congress. As president, Jackson sought to advance the rights of the "common man" against a "corrupt aristocracy" and to preserve the Union.
Answer:
#1 federalists supported & wanted the Constitution to get ratified because they believed the separation of powers between three branches protected the rights of the people.
#2 Antifederalists didnt support &didnt want the Constitution ratified because they believed it failed to protect individual rights and because it gave too much power to national government.
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.