The answer is “who” referring to one person
Wednesday. Heh. Because Wednesday is a person in this
Answer:
The relationship of an autonomous relationship is a very common thing in the US. As the article stated before in autonomous marriages, it starts off with a lot of love and ends up getting a divorce. Whereas in arranged marriages which are very uncommon in the US and other places. The article states how through time love grows and those marriages last longer then autonomou
Explanation:
Answer:
C. Beowulf is planning to continue being a warrior.
Explanation:
Although you didn't provide a passage, I was able to find an adaquete answer.
"Based on the passage, the reader can understand that Beowulf plans to continue to be a warrior.
The first choice is wrong because everyone loved Beowulf and was saddened by his departure. The second option is also wrong since it was common among the Anglo-Saxons to brag before battle. The latter option is wrong because Beowulf never intended to be king."
This was also the agreeded upon answer within quizlet. I hope this helps.
Answer:
In the ancient and modern worlds, the poet (who is also the speaker) communicates to his kid about human behavior in the past and today. In "feel at home" his meaning to this: once, twice, there will be no thrice for then I find doors shut on me. He recalls a period when people shared true affection. They would laugh heartily and convey genuine emotions to one another. However, in today's fast-paced society, people regularly exchange frigid handshakes. They exchange greetings with a smile or laughter that reaches their eyes but does not reach their hearts. They are simply being courteous when they say 'come again' to a guest. According to the poet, people nowadays are frequently more interested in meeting those who are affluent, powerful, successful, or renowned than in meeting those who lack income or position.