If someone calls you perceptive, they mean you are good at understanding things or figuring things out. ... Perceptive is derived from the Latin word percipere which means "to obtain or gather." A perceptive person is good at gathering information and using her senses to take in the world.
2. Sally was ADVISED to rest by the doctor
3.Ben is HAVING his kitchen painted
4.Anna HAS her cookery book published.
5. A lot of money is SPENT each year
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
The answer is D: to show that ethers are many