The answer to this question is ( Reverend Hale ).
Id think there r any stanzas in the poem and tbh there really isnt any repitition and the last part idk how to answer but ik the first two so i hope this helped
Answer:The answer is IN THE UNITED STATES,THE RIGHT TO A FAIR TRIAL IS AN IMPORTANT CIVIL THAT HAS SEVERAL ELEMENTS THAT PROTECT CITIZENS
Explanation:
Answer:
The apostrophe has three uses: 1) to form possessive nouns; 2) to show the omission of letters; and 3) to indicate plurals of letters, numbers, and symbols. Do not use apostrophes to form possessive pronouns (i.e. his/her computer) or noun plurals that are not possessives.
Explanation:
Hope it helps you...
Answer:
A flock of sheep in Elizabethan England was more valuable than a modern house.
Transportation was difficult in Elizabethan England.
The food supply in Elizabethan England depended on what was grown locally.
Explanation:
Ian Mortimer's <em>The Time Traveler’s Guide to Elizabethan England</em> provides an insight into the daily lives of Elizabethan England. Through the use of diary entries, letters, and other writings of that time, he provides insight for modern-day people to see how the people of that era lived.
Explicitly stated details are those details that the writer mentions clearly in the text. The given passage from the book provides specific details on the food eaten during that time. He mentions how the food depends on what the season is, and how people consider a flock of sheep more valuable than a modern house. And another detail in the passage is the transportation system which was difficult at that time.
Thus, the correct answers are the second, third, and fourth options.