Answer:
Math calms the player when he is anxious.
Explanation:
I just took this quiz on iReady
I THINK FALSE!! BECAUSE AN IN THE ARTICLE DOEN'T MEAN TO SHOW IT PRECEDES AS A GENERAL PERSON.
Folk Tales have an important role in personality development and knowledge. It also has power to influence many factors that are important to human life and society. Ex: Attitude and behavior. The purpose of folk tales is to create unity or, a sense of, in cultural groups. These stories are passed down through generations to help groups remember values and beliefs. The telling of these tales reinforce the group’s identity and where they are placed in society.
Answer: the entire url placed inside
Explanation: you need to have the entire url because then viewers will know where to go next time. once you paste the url, the viewer can click the website you have linked.
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1